Бомба: Мария показа чувствата си към младия Кирил Десподов! (виж тук)

Бомба: Мария показа чувствата си към младия Кирил Десподов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария възпя чувствата си към Кирил Десподов в последното си видео!

Мария пусна клипа към последната си песен „Липсваш мило мое”, в който главната роля е поверена на футболиста Дани Златков. Самата певица пък обясни в пост, че текстът е свързан с личния й преживявания в последно време. И има специално място в сърцето й.

Мария

Мария и Кирил Десподов в огнена афера

Според заклети почитатели на миньончето „Липсваш мило мое” е за футболиста Кирил Десподов, а не за починалия бивш любовник Ангел Свинаря.

Наблюдателни фенове на чалгарката са категорични, че тя е имала афера с най-известния български футболист. Но след като тя станала публично известна, певицата я отрекла по молба на спортиста.

Единствената фолкаджийка, която Кирил Десподов следваше в инстаграм бе Мария, тя също му бе фенка в социалната мрежа. След като публикации ги събраха, двама бързо се изтриха един друг, твърдят запознати.

Не случайно главният герой в клипа е футболист, който дори държи в ръцете си топка, категорични са познавачи на случващото се в лекия жанр пред сайта hotnews.bg.

Припомняме, че разликата в годините на Мария и Кирил Десподов е доста голяма, но явно това изобщо не тревожи пайнерката. А и момчето си е хубаво, доста по-хубаво от бившите й мъже, шушукат зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар