Взрив: Имали ли са афера Моника Валериева и Кубрат Пулев?! (виж тук)

Взрив: Имали ли са афера Моника Валериева и Кубрат Пулев?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева разкри истината за миналото и Кубрат Пулев!

Моника Валериева изригна срещу слуховете, че е имала кратка забежка с Кубрат Пулев преди години. И тя е довела до охлаждане на отношенията с Андреа.

Кубрат Пулев

Моника отрече каквато и да било близост с Кубрат Пулев

Според вестник „Уикенд“ манекенката имала дързък флирт с боксьора под носа на чалга певицата. А в същото време й правела мили очички като най-близка дружка. Двете бяха неразделни в продължение на 9 години, въпреки това Моника смело флиртувала с Пулев.

След като разбрала за симпатията, Андреа простила на Кубрат Пулев, но не и на Моника. Двете развалиха дружбата си, а случайно или не, след края на връзката на боксьора и фолк певицата дамите отново станаха неразделни, пише вестник „Уикенд”.

„Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували“, коментира клюката Моника Валериева.

„Аз и Андреа имахме „раздяла“ за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаването от странична женска злоба и буквално педерастки интриги! Нещо, което не ни бутна!

Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна!”, написа още Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар