Шок: Юлиян от „Игри на волята” зарязан от майка си!(Още за драмата)

Шок: Юлиян от „Игри на волята” зарязан от майка си!(Още за драмата)
4 (80%) 1 vote

Юлиян от „Игри на волята” по Нова телевизия е един от най-колоритните играчи

Юлиян от „Игри на волята” крие тежка лична драма. 30-годишният плевенчанин бил зарязан от майка си още като дете.Заядливият състезател оформил тежкия си характер именно заради отношението на родителите му.

Юлиян

Юлиян от Игри на волята крие тежко детство

След развода майка му го изоставила при баща му, с мисълта той да му осигури по-добър живот.Така години наред момчето живял без майчина обич и ласка.

И до ден днешен не иска нито да чуе, нито да се види с родителката си, на която не може да прости, че го е зарязала.

Към баща си, сърдечен кардиохирург, един от най-известните, но под пагон, защото бил военен, Юлиян също не питаел особена обич.

Отношенията им били повече от хладни, тъй като той го съдил сурово за грешките и го подигравал пред близки, дори пред гаджето му.

Юлиян Златев страдал единствено за тригодишната си сестричка, плод от втория брак на татко му, пише lifeonline.bg.Към нея учителят по физкултура питаел нежна братска обич и тя много му липсвала.

Още една жена правела щастлив състезателя от „Игри на волята”. Това била приятелката му Лилия, с която се запознал по комшийски. Според думите му тя била много „яка” мадама, позитивна и усмихната към света.

Тя изкарвала най-доброто от него, като преди да я срещне той бил крайно негативно настроен.

Въпреки чепатият си характер Юлиян е един от най-добрите играчи и претендент за голямата награда от 200 бона в „Игри на волята”. Само че зрителите се питат това ли е начина да печелиш-като мачкаш всички и всичко по пътя си?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар