Фики Стораро призна: Тренирам всеки ден, но от тази храна не се отказвам!

Фики Стораро призна: Тренирам всеки ден, но от тази храна не се отказвам!
Гласувайте за статията

Фики Стораро не спира да тренира здраво!

Но Фики Стораро призна, че не може без една храна и това е чипса.

Фики Стораро

Фики Стораро не може без чипс

В събота младият поп фолк идол гостува в „Мармалад“ по Би Ти Ви. В типичния стил на предаването, наред с шегите, певецът сподели и доста интересни истории от личния си живот.

Които не са ставали обществено достояниe до този момент – както за себе си, така и за сина си.

„Тони младши е на годинка и 7 месеца. Вече ми казва „тати“. И на майка си казва „тати“. Няма по-хубаво чувство от това, да си родител“, умилява се младият татко.

Фики разказа, че малкият е хванал кларинет на прощъпулника, който са му направили, но и призна, че всъщност не са му дали голям избор:

„Имаше само музикални инструменти – акордеон, кларинет, тромпет… и едни лекарски слушалки. Той какво да хване?“, смее се Стораро.

И все пак е сигурен, че музикалният ген е предаден и на неговия наследник. Той самият като малък е свирил на пиано. Започнал е от първи клас и се е упражнявал след училище по 6-7 часа на ден.

Тогава не му е оставало време нито за момичета, нито за тренировки и мускули. В последствие, след като е усъвършенствал пианото, е наваксал пропуснатото. Днес Фики ходи всеки ден във фитнес залата, може да е за 30-минути, но не пропуска.

Признава, че много обича картофи и си хапва. Голямото му изкушение са чипсовете, особено когато ги види в бензиностанциите на път за участие.

Звездата на Пайнер скоро заминава на турне с Галена в Америка. Двамата отлитат на 20 ноември, а първият им концерт е в Лас Вегас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар