Внучката на Тодор Колев търси реализация в Лондон! (още подробности)

Внучката на Тодор Колев търси реализация в Лондон! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Внучката на Тодор Колев превзема Лондон!

Внучката на Тодор Колев – Теодора, е хвърлила дрехите и задръжките за скандална фотосесия, видя „Ретро“. Еротичните кадри, на които главно действащо лице е наследничката на големия актьор, са публикувани в интернет пространството от самата нея.

внучката на Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев не се срамува да се снима гола

Те са част от нейното портфолио в английския сайт purpleport.com, създадено преди 11 месеца, където артисти, модели и певци от всички краища на света могат да се регистрират безплатно. За да си търсят професионални ангажименти.

В интернет страницата Теодора се е представила като Теди Гуд. Това е фамилията на мъжа й – ирландецът, с когото се венчаха в началото на годината, а в графата за описание е написала:

„Здравейте, аз съм Теодора Кулева и току-що се преместих в Лондон. Аз съм актриса и модел от България с добър опит на сцена и пред камера. Работила съм основно в телевизията, театъра и като модел. Отворена съм за артистична голота, не за порно“.

Припомняме, че за да замине във Великобритания при любимия си, щерката на Албена Колева се отказа от участието си в „Откраднат живот“, където играеше анестезиоложката д-р Войнова.

Тъкмо когато съдбата на героинята й се заплете, внучката на Тодор Колев постави сценаристите на колене, като съобщи, че вече не желае да е част от продукцията. Още щом емигрира, се омъжи за приятеля си – ирландеца Джоузеф Гуд. С когото се срещнали при едно от пътуванията й до Лондон.

На сватбата Теодора отново не изневери на ексцентричния си стил и блесна в яркочервена изрязана рокля. На церемонията, която се състоя в Лондон, присъстваха само младоженците, кумовете и най-близките им приятели.

За да угоди на роднините си в България, през лятото двамата със съпруга й повториха церемонията на родното Черноморие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар