Случи се: Нора Недкова вече е висшистка! (още подробности)

Случи се: Нора Недкова вече е висшистка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нора Недкова вече е висшистка, хаирлия да е!

Плеймейтката Нора Недкова се дипломира и вече е висшист. Блондинката завърши преди ден Нов български университет и дори си взе тапията.

Нора Недкова

Нора Недкова вече има висше образование

Нейни приятели бяха на тържеството и побързаха да заснемат миската в звездния й миг. Интересното е, че за първи път виждаме Нора не по-оскъдно или провокативно облекло. А с тога, шапка и официален костюм, както случаят изисква, пише „България днес”.

Недкова очевидно е изключително развълнувана. И направо трепери от вълнение, докато очаква дипломата си. Честито да й е!

Припомняме, че наскоро обаче Норчето бе изгонена от риалитито на Мегз. Каканашева се бе заела със задачата да покаже на зрителите, че Нора Недкова има голямо сърце и друга, невиждана досега страна.

Само няколко епизода по-късно, обаче, нервите на екипа на риалитито не издържали и дизайнерката обяви, че Нора не е успяла да реализира втория си шанс и вече няма да участва в риалитито.

Според злите езици Мегз си навлякла гнева дори на Нова Телевизия. Защото до последно се опитвала да защитава плеймейтките Недкова и Пенелопе. Последната също напусна формата.

Нещо повече главната редакторка на риалитито тази година – Елена Чопакова (главен редактор на Ничия Земя) твърдо заявила, че ще се откаже от формата ако не се вземат мерки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар