Луна публично натири младия си любовник Горан!Луна я хванаха лудите за

пореден път, като този път яхна метлата заради младото си гадже, което настървено рекламираше в последните два месеца. Фолк ветеранката сега е взела решението да натири любовника си качествено. [caption id="attachment_434785" align="alignright" width="240"]Луна Луна не иска и да чува за Горан[/caption]

Най-напред тя заяви, че ще изтрие кадрите с негово участие в последния й видеоклип "Всички на крака". Блатният плъх се връща там от където е дошъл, това напомня за култовия филм със съгражданина, съсед и приятел на Луна, Тодор Колев ”Господин за един ден”.

И преди да изгрее “звездата” на пристрастеният и към хазарта палячо от Русе тя залезе, пишат от LifeOnline.bg. Остава му единствената възможност да бъде настанен в нарко комуна за лечение, разкрива източник до русокосата фурия пред сайта. Охранителят на Луна - както беше известен още младокът, ще бъде аут от всички проекти заснети досега с него. Включително и от “Всички На Крака”! Оказва се, че Горан е мамил изпълнителката дълго време. Тя искала да му помогне, но така и не могла да се пребори с пристрастяванията му. „Когато тъмната страна излезе на яве настъпва крахът, урокът от горчивия опит е поучителен. Затова апела ми към младите хора е да осъзнаят своята уникалност и да не посягат към избори, които водят към задънени улици! Пътя обратно е обречен! Ценете живота си, на вас и на другите, защото е от Бога даден!“, съветва младите си последователи Луна. Преди да срещне Луна, Горан се издържал с кражби и сводничество. Не му била чужда и мъжката проституция. Но тъй като от наркотиците не вдигал самолета обикновено играел женската роля в хомо актовете срещу пари, коментират в средите. В желанието си да му помогне, Луна всячески се опитвала да го промени. Сменя черните му дрехи с бели, дава му всякакви шансове, жилище, сигурност, но очевидно Горан не е искал да се промени, по този повод тя казва: „Президентът подава ръка на търтеи, пропаднали и зависими! Луна Президент е единственото спасение за обърканите души, стигнали в задънените улици на “новите магистрали”, на едно фалирало общество!“. Говори се, че Горан се залепил за певицата след като дълго време й досаждал по телефона, тя го поканила за клип и така припламнали чувствата. В началото той бил забавен и интересен, след това обаче Луна започнала да получава предупреждения от всякъде за истинското лице на любимия си, и все пак не й се вярвало. В крайна сметка всичко се оказало истина.