Не е шега: Малък Тошко минава под венчило! (Тази жена го промени до неузнаваемост)

Не е шега: Малък Тошко минава под венчило! (Тази жена го промени до неузнаваемост)
Гласувайте за статията

Малък Тошко минава под венчило

Малък Тошко вдига сватба. Синът на Людмила Живкова и Иван Славков-Батето е напълно преобразен. „Заслуга” за това има жената до него, с която внукът на Тодор Живков иска да прекара живота си, пише HotArena.

Бъдещата младоженка се казва Зорница Атанасова, която е бивша съпруга на бившия заместник-председател на антикорупционната комисия Антон Славчев.

Малък Тошко

Малък Тошко се жени

Блондинката е „отговорна” за преобразяването на Славков — младши и впускането му в дълбоките води на политиката. И въпреки че на тези избори той не успя да спечели и 1 % от гласовете на избирателите, той не губи надежда.

Славков се кандидатира за кмет на София именно под давление на любимата си. Двамата живеят заедно в нейния апартамент на улица „Нишава”, пише „България днес“.

Атрактивната дама е шеф на партията „Напред България”, която Славков основава през 2001 година. И пак по нейна инициатива Славков — младши решил да се пробва за градоначалник, въпреки че не успя да спечели.

„Аз съм реалист. Знам, че на тези избори нямах шанс да стана кмет, но на следващите ще имам по-голяма възможност”, каза още Малък Тошко.

Той със смях споделя, че в портфолиото си има доста различни професии, включително и „мениджър на кокошарник”.

„В края на 90-те бях собственик на хитова дискотека, но продадох дела си. Сред фирмите, в които съм ортак са компания с лиценз за търговия с военен арсенал, дружества за телекомуникационни услуги, за производство на тръби и капаци за шахти от каучук и т . нат. Дори имам акции от оръжеен завод.

Най-забавното е обаче, че в биографията си съм бил мениджър на създаденото още през 90-те предприятие за щастливи носачки — един вид съм бил управител на кокошарник”, споделя със смях Славков.

Към днешна дата бившия червен принц е нов човек – сериозен и отговорен. И няма нищо общо с колоритния образ, който показа във „ВИП Брадър” преди години.

За промяната му заслуга имат жената до него, сестра му и майка му. „Липсва ми моята майка. Беше болезнено да я загубя. Не съм се опитвал да бъда сравняван с баща ми, защото не е възможно.

Той обаче е моят герой в живота”, казва още внукът на Живков.Славков има дъщеря – Катерина, която много прилича на майка му Людмила. Тя е дете от любовта му със Силвия, жената до покойния Поли Пантев.

Двамата се разделят още преди години, но остават добри приятели въпреки това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар