Драма: Бившият на Мариана Векилска не може да я прежали! Симо не прилича на себе си

Драма: Бившият на Мариана Векилска не може да я прежали! Симо не прилича на себе си
Гласувайте за статията

Мариана Векилска много нарани Симеон Колев. След дългогодишна връзка и син, който му роди, тя реши да му бие шута без никакви обяснения и по най-неочаквания начин.

Бившият мъж на Мариана Векилска – радиожурналистът Симеон Колев, се е стопил с 20 килограма за отрицателно време. Причината за нездравословния му външен вид била не болест, а мъката по раздялата им с Мариана.

Мариана Векилска - Симеон Колев

Бившият на Мариана Векилска не е на себе си от мъка

Симо още не можел да се съвземе от решението на голямата си любов да зареже него и синът им и да гради нов живот в Брюксел. Дори психолозите, до които прибягнал за помощ след нервен срив и панически атаки, са категорични, че отслабването му се дължи на стреса, който изживявал.

Напоследък Симо се посъвзе покрай предизборната си кампания, като се кандидатира за общински съветник за София от ГЕРБ. Работните ангажименти му помогнали да се отърси от личните си драми й Колев дори възстанови профила си във Фейсбук. От албумите му със снимки обаче са изтрити всички общи с Мариана.

Наскоро в интервю Симо призна, че не е простил напълно на бившата си любов, но е направил компромис и двамата продължават да общуват, пише „Ретро”. Колкото и да му е трудно той продължавал да приютява Векилска в общия им дом, когато тя се връща от Брюксел, Към момента все още не бил готов да отвори сърцето си за нова жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар