Азис още не може да се опомни след това, което го връхлетя…

Азис още не може да се опомни след това, което го връхлетя…
Гласувайте за статията

Фолкаджията не сваля черните дрехи, след като за кратко време починаха баба му и леля му. На последните си участия Азис задължително е с черни дрехи и е значително по-обран в поведението си, като не заляга над типичните си провокации, отбелязаха наблюдателни фенове.

Дори и на пътуването си до Турция през последните дни изпълнителят залага на тъмните нюанси в облеклото си и е по-сдържан в коментарите и снимките си.

Азис

Азис е в траур, от който няма да излезе скоро

Баба Станка издъхна на 84 години преди десетина дни. Известната гледачка от Костинброд сама предсказа смъртта си в интервю миналата година, когато сподели, че дните й на тази земя са преброени и тя знае кога ще се случи „новото й прераждане“. Възрастната жена беше съсипана, че по-рано беше изгубила една от дъщерите си – Стефка, която е леля на фолкаджията.

Не мога да я прежаля! Ще си одя при нея. Писано е“, каза с тъга Станка и няколко дни по-късно си отиде от този свят.

Приживе Азис беше много близък с двете жени и често пускаше видеа с тях в социалните мрежи, където се забавляваха и шегуваха. Въпреки двата смъртни случая певецът взема смелото решение да продължи да пее и да не загърбва кариерата си. Едно от последните му участия е в чалготека в Студентски град в столицата, където се появява изцяло в черно. Няма ги пиперливите песни, няма ги вулгарните текстове. Само стойностни парчета, на които гостите на заведението също стабилно се забавляват, пише „България Днес“.

В социалните мрежи го няма и типичното му разголване. Цяло лято певецът заливаше феновете си със снимки само по парфюм от екзотични местенца по света. В момента това го няма. Азис е задължително облечен и далеч по-смирен.

„Ще стане той като Мадона прочут, но няма да е скоро“, пророкува съдбата на Азис покойната му вече баба Станка – гадателката от Костинброд. И засега изпълнителят настойчиво следва думите й, за да продължи пътя си нагоре в музикалната сфера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар