Стефан Данаилов излезе от комата и пита за сина си (подробности за състоянието му)

Стефан Данаилов излезе от комата и пита за сина си (подробности за състоянието му)
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, като дори вече е говорил с близките си!

Състоянието му обаче е тежко и при него се пускат само племенницата му Роси, синът на покойната Мария Данаилова Росен и Ирен Кривошиева„, съобщиха хора от здравното ведомство.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов продължава да се бори с всички сили за живота си

Актьорът бе на апаратно дишане в реанимацията на Военномедицинската академия. Все пак той подобрил показателите си и го изключили от машините. В момента докторите правят рехабилитация на ставите на Ламбо, които са обездвижени. Данаилов е в съзнание и се чувства задоволително. От страх от инфекции свиждането дори на близките му става само за не повече от 10 минути.

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет в болницата заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Заради това лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

„Данаилов често пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина“, разказа и Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всичко по силите си да помогне.

„Дано има още много добри дни. Аз съм вярващ човек и смятам, че има шансове да се пребори“, споделя Рашидов, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар