Истината за Наум Шопов – младши и Теа Минкова лъсна в това ВИДЕО!

Истината за Наум Шопов – младши и Теа Минкова лъсна в това ВИДЕО!
Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши лети на крилете на щастието от известно време насам. Теа Минкова – любовта на живота му, носи първата му рожба в утробата си!

Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова, която вече е много бременна, не за първи път шашкат стотиците си последователи в социалните мрежи.

Наум Шопов и Теа Минкова

Наум Шопов и Теа шашнаха всички

Красивата брюнетка, която очаква с трепет майчинството, е много активен инфлуенсър и най-редовно споделя с виртуалните си фенове най-различни моменти от деня си, включително и съвместните с Наум. Именно те обаче, предизвикват обикновено най-бурни реакции.

В едно от последните си споделени видеа Наум и Теа направо избиха рибата с това, което показаха в домашни условия. След като още в началото поясниха, че „принципно не правят така“, двамата спретнаха много щуро видео, в което Теа подстригва Наум с голяма доза риск, а след това двамата повдигат още по-осезаемо завесата на личния си свят.

Видеото на една от най-коментираните светски двойки в момента, очаквано се радва на много фенове и още повече коментари, пълни с хвалебствия и усмивки.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар