Женски гняв във „Фермата“: Не искат Силвия!

Женски гняв във „Фермата“: Не искат Силвия!
Гласувайте за статията

Лавина от женски гняв се надигна във „Фермата: Нов свят“ и е на път да прегази една от най-големите красавици в шоуто, а това, което ще се случи между участниците, ще ескалира много бурни реакции. Коментарите в мрежата вече са доста.

Омразата на участничките се насочи право към фермерката на седмицата Силвия, която организира работата в стопанството и вече е известна като Барби-кметицата.

Силвия Митова Фермата

Силвия Митова е принудена да търпи женското неодобрение във „Фермата: Нов свят“

Блондинката предизвика гнева на посестримите си, защото флиртуваше с треньора Сами Хоссни и пренебрегваше задълженията си. Силвия се умилкваше около мускулестото му, татуирано тяло, вместо да дава задачи на ратаите и да следи за изпълнението им.

Барбито дори събра на седянка останалите жени и в интимни подробности описа как двамата със Сами се гушкат и опипват в сеното.

„Силвия е разсеяна, във „Фермата“ цари пълен хаос! Няма да се справим със задачите!“, просъска през зъби домакинята Красимира, която се страхува, ще ако се провалят, ще загубят кошници с провизии.

Според Дана и Велислава, Кметицата не просто е безотговорна, а е и ужасно мързелива. „Силвия много ме дразни. Ако мога да избера срещу кого да се изправя, това ще е тя!“, отсече детската учителка Маргарита.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар