Кичка Бодурова не иска повече да се шири в огромното си имение в Лас Вегас

Кичка Бодурова не иска повече да се шири в огромното си имение в Лас Вегас
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас Вегас. Естрадната изпълнителка споделя, че след като вече живее само с мъжа си, не изпитва необходимост да поддържа огромното имение, в което се шири.

Още се чудя, обаче от време на време пускам имота в сайтове, за да видя как вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да си преместя малкото параклисче, което съм си създала от любими икони”, коментира певицата, пише „България днес”.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова може да смени дома си

Кичка се отказа от последна покупка на друга къща преди години, когато бе платила капаро, заради това, че не успя да намери „правилното място, с правилната енергия”.

Бодурова е известна с голямата си набожност, а освен това е и отдадена много на българската култура. Певицата не пропуска представление или концерт на български звезди, когато посетят Америка.

Изпълнителката и нейни приятели са купили над 100 билета за пиесата „Горката Франция”, която ще се играе в САЩ след броени дни. А освен това няма търпение да се види с приятелката си Катето Евро, която, освен да играе в пиесата със сина си, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова, ще представи и новата си биографична книга.

Въпреки че е далеч от родината, Кичка следи какво се случва у нас. И не пропусна да похвали новия стар кмет на Бургас Димитър Николов за преизбирането му и за приноса, който има за развитието на родния й град.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар