Емануела чукна 38, но не се зарадва!

Емануела чукна 38, но не се зарадва!
Гласувайте за статията

Сексапилната певица Емануела остаря с още една година, въпреки че това по никакъв начин не й се отразява на визията. Защо обаче не се радва на празника си, остава загадка!

Още в първите минути на 8 ноември, когато е родена Емануела, певицата призна, че няма желание да празнува, пише Hotnews.bg. Въпреки това обаче тя бе изненадана с шоколадова торта и много поздравления в столичен клуб в София, където бе на работа.

Емануела

Певицата Емануела нагъва торта на рождения си ден

След като зазвуча чалга варианта на песента „Честит рожден ден”, на сцена бе донесена празничната торта със свещи, а 38-годишната изпълнителка не издържа и опита от нея веднага, докато организаторите на изненадата й пожелаваха да запише още много хитове.

В разрез с празничната атмосфера, Цветкова призна, че нямала желание да празнува, но не навлезе в повече подробности за лошото си настроение.

Hotnews.bg напомня, че тя води тежка съдебна битка за правата върху втория си син с предприемача Димитър Динев и със сигурност има твърде много неприятности покрай отношенията с бащата на детето си и неговото отношение към отрочето му. Преди години купоните за личния празник на Емануела се случваха пред цяла България, докато тя беше в къщата на Биг Брадър.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар