Албена Вулева: С 3 имена и дата на раждане мога да видя миналото на всеки!

Албена Вулева: С 3 имена и дата на раждане мога да видя миналото на всеки!
Гласувайте за статията

Албена Вулева, която прие исляма преди 2 години, твърди, че се е превърнала в пророчица. Бившата тв водеща смята да си изкарва хляба именно с това.

Скандалната Албена Вулева, която в миналото оплюваше подобни неща, сега вече се изявява като врачка, разбра Hotnews. Очевидно блондито се опитва да намери нов доходоносен начин да препитава, а тези, които навремето осмиваше в предаването си „Сигнално жълто“, се шегуват, че ще вземе хляба на бабата на Азис, която беше сред популярните врачки.

Албена Вулева

Албена Вулева стана пророчица

Баба Станка обаче си отиде от този свят наскоро и очевидно Бени се е заела да й вземе бизнеса. Още повече след поредното фиаско в Кипър, където според слуховете заработваше като рецепционистка в хотел.

Ето и какъв анонс дръпна риалити фурията в социалната мрежа. Наричайте я вече Ходжа Зейнеп!

„ХОДЖА ЗЕЙНЕП. Притежавам способности, необясними за много хора. Безпогрешно мога да видя миналото на всеки. Нужни са ми единствено 3 имена и дата на раждане. Виждам бъдещето, казвам какво ви предстои. Помагам най-вече на влюбени двойки да се съберат и да имат взаимна и истинска любов без да се намесват трети лица във връзката им. За семейно щастие и дом изпълнен с топлина и уют, спокойно можете да ми се доверите. Ще прочета молитви за вас да бъдете здрави и късмета да ви напътства навсякъде. Откривам направени магии и заклинания, разкривам кой ви е причинил за повече информация ми пишете.“

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Албена Вулева: С 3 имена и дата на раждане мога да видя миналото на всеки!”

  1. лили димитрова

    Ное. 08. 2019

    Моля, как да пиша на А.Вулева,нямам фейсбук, има ли друг начин, благодаря.

Добавете коментар