Светът притаи дъх: „Приятелите“ се събраха за нов проект!

Светът притаи дъх: „Приятелите“ се събраха за нов проект!
Гласувайте за статията

Изключително щастлива вест за всички почитатели на „Приятели“. Актьорите от звездния сериал постоянно се виждат и замислят нещо ново заедно!

Звездите от „Приятели“ Кортни Кокс и Матю Пери отново се събраха заедно. След като колежката им Дженифър Анистън дебютира с рекорд в социалните мрежи, като сподели кадър с всички актьори от ситкома, екранните Моника Гелър и Чандлър Бинг отново се щракнаха.

Приятели

С какво ще ни зарадват този път звездите от „Приятели“?

„Познайте с кого обядвах днес“, написа Кокс под снимката, след което добави и реплика, типична за персонажа на Пери в „Приятели“ – Could I BE any happier? (Бих ли могла да съм по-щастлива – букв. превод).

С кадъра актьорите още веднъж потвърждават думите на Анистън, която обясни, че звездите от комедийния сериал се събират отново, за да работят заедно по нов проект. Екранната Рейчъл Грийн обясни, че все още нямат конкретна продукция предвид, но всички мислят в тази посока.

Припомняме, че Анистън, Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Пери и Дейвид Шуимър добиха световна популярност със ситкома „Приятели“, който дебютира на малкия екран през 1994 г. и се излъчваше в продължение на 10 години.

Навръх четвъртвековната годишнина част от епизодите бяха прожектирани на голям екран. Актьорите също посрещнаха празника с новината, че искат отново да работят заедно.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар