Палава и много секси: Вижте какво прави Натали Трифонова в Куба! (ВИДЕО)

Палава и много секси: Вижте какво прави Натали Трифонова в Куба! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова от няколко дни е на почивка с майка си и баща си в Куба. Синоптичката съвсем реши да му отпусне края в страната, в която напрежението и стресът са нещо непознато.

Красивата блондинка захвърли всички задръжки и се впусна в неспирен купон. Тя побърза да сподели със своите виртуални приятели в социалните мрежи как си прекарва, но някои от тях бяха меко казано шокирани от нейното фриволно поведение.

Натали Трифонова

Натали Трифонова се показа като много разкрепостена насред Куба

От споделено от нея видео виждаме как танцува с непознати кубинци на сцената на тамошен клуб. Трифонова се е барнала в ултра къса рокля, с която приковава вниманието на мига. Танцувалните й умения успяха да изненадат дори най-близките й.

„Хората се отпуснат наистина, когато са далеч от родината и няма шасн да срещнат познати очи. Явно и Натали е усетила тази свобода да се отпусне докрай и определено й се получава. Видимо се забавлява. Едва ли в България би си позовлила да се качи така на сцената на някой клуб и да се кълчи по този начин“, размишляват нейни почитатели.

След бурния купон синоптичката е намерила време и за плаж. Тя пусна снимка, на която позира по бански и успя да впечатли в безупречната си физика.

Източник: show.blitz.bg

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#cubanwaytodoit 💃

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар