Иван Христов: Спомням си едно момиче с голяма прашка!

0

Иван Христов и Андрей Арнаудов са лицето на най-гледаното риалити предаване в момента „Фермата“. Ето защо всичко, което двамата правят или казват, прави впечатление, било то и на шега!

Риск да бъде обезобразена остави в шок една от участничките във „Фермата“, видя HotArena.

Иван Христов и Андрей
Иван Христов и Андрей Арнаудов се пошегуваха за сметка на Силвия

Маникюристката Силвия, известна като Барбито на шоуто, изпадна в ступор, след като срещу красивото й лице беше изпратен камък. Опасната ситуация се разигра на арената, където младият бизнесмен Митко Калайджиев и бившият полицай Венци стреляха с прашки по време на седмичния дуел.

Докато се мереше към саксиите в първия етап от битката, Митко трепна за секунда, ръката му се отклони на милиметри, а камъкът полетя към струпаните наблизо участници. Секунди по-късно профуча на милиметри от лицето на очарователната блондинка, която дори не успя да реагира и да сниши глава. Само късметът я спаси от най-лошото.

Междувременно водещите на шоуто не пропуснаха да се пошегуват на тема прашки. „Спомням си едно момиче с голяма прашка“, върна се назад във времето Иван. „Защо е носило огромна прашка? И то ли беше огромно?“, полюбопитства Андрей. „Прашката му беше огромна, пък друго не знам!“, отряза го през смях Иван.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.