Кейти Холмс отново пред камерите

Кейти Холмс отново пред камерите
Гласувайте за статията

Кейти Холмс отново пред камерите след години затипие и сериозно отдръпване от филмовата си кариера и от звездните си ангажименти, тя отново се завръща на екран и изглежда щастлива да сподели повече за себе си и преемждията в живота си.

Единствената връзка, която актрисата е имала след развода с Круз, е тази с Джейми Фокс, която двамата ревностно криеха от хорския поглед и дълго пазеха в тайна (доколкото могат). Двамата са заедно от 2013 г., но дебютът им като двойка се случи чак тази година през май месец – на пищната Met Gala. Уви, броени месеци след тази поява стана ясно, че двамата се разделят след шестгодишна връзка.

Кейти се завръща с блясък и стил

Очевидно Кейти умишлено се е отдръпнала от светлината на прожекторите, за да може да подреди живота си. Сега обаче изглежда готова да говори, а и да взима роли на големия екран. Актрисата тъкмо излезе на две декемврийски корици на престижни списания, където даде откровени интервюта за живота си след развода с Том и раздялата с Джейми, а също и как се справя като родител с дъщеря си Сури. Едното списание, пред което Холмс застана, бе британското издание на Elle, а другото – Shape Magazine.

Вече официално е обявено, че ще гледаме актрисата в хорър филма „The Boy II“, а тя започна все по-често да се появява на различни звездни събития. „Кейти Холмс се завърна!“, пишат от Elle.

 

Източник Сп Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар