Принцовете Уилям и Хари заедно в чест на загиналите герои

Принцовете Уилям и Хари заедно в чест на загиналите герои
Гласувайте за статията

Принцовете Уилям и Хари отново облякоха военните униформи в неделя следобяд, за да се присъединят в традиционната неделна възпоменателнна служба в Лондон.

Двамата братя се присъединиха към служилите жени и мъже, за да отдадат своята почит към всички, загубили живота си по време на война или военен конфликт. Тази година службата беше от особено значение, тъй като се навършват точно 100 години от първата двуминутна тишина, случила се на 11 ноември 1919 г. 

Уилям и Хари отдадоха уважението си пред паметника в Лондон заедно с баща си – принц Чарл.
През това време Кейт Мидълтън наблюдаваше церемонията от един балкон заедно с кралица Елизабет и Камила, херцогинята на Корнуол, а Меган Маркъл беше на друг заедно със Софи, графинята на Уесекс и съпруга на принцеса Ан – сър Тимоти Лорънс.Припомняме, че преди време двете млади кралски фамилии бяха по-близки, напоследък има доста слухове за разрив между принцовете.
Днес обаче Кейт Мидълтън наблюдаваше церемонията от един балкон заедно с кралица Елизабет и Камила, херцогинята на Корнуол, а Меган Маркъл беше на друг заедно със Софи, графинята на Уесекс и съпруга на принцеса Ан – сър Тимоти Лорънс.

Херцогинята на Кеймбридж носеше вдъхновена от военните дрехи рокля с черна шапка, която частично покриваше лицето.

Меган пък беше заложила на стилно черно палто и шапка с широка периферия.

Източник Сп. Една.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар