Шаш: 200 пенсии за рокли пръсна жената на президента Деси Радева! (виж тук)

Шаш: 200 пенсии за рокли пръсна жената на президента Деси Радева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Радева пръсна поне 200 пенсии за рокли!

Деси Радева отново е ВИП клиент на известната дизайнерка Невена Николова, след като в последните няколко месеца двете бяха прекъснали и служебните, и личните си взаимоотношения.

Деси Радева

Роклите на Деси Радева са безумно скъпи

Че Деси пак си шие рокли по поръчка при любимата си моделиерка, стана ясно след посещението им с Румен Радев в Япония. По случай интронизацията на японския император Нарухито.

На събитието Ген. Деси смени две визии. Първият тоалет бе ефирна рокля в цвят глетчер, изработена от фина коприна. А вторият, с който първата дама се появи на приема, бе в кобалтово синьо и мед, ушит от копринена тафта и покрит с метри тюл в кралско синьо.

Моделът с паднали рамене бил бродиран ръчно от Невена със стотици камъни „Сваровски“ и скъпа дантела, пише Ретро.

Дизайнерката създала и двете рокли специално за Десислава, а като поръчкови модели цените им били повече от фамозни.

Справка с етикетите на роклите в столичния магазин на Николова показва, че там цените започват от 5 хиляди лева и могат да достигнат дори 5-цифрени суми. До момента президентшата притежава в гардероба си 10 униката, създадени и ушити за нея специално от Невена.

Това показва, че само за тях Радева е похарчила около 50 хиляди лева, равни на 228 минимални пенсии – парите, които редови пенсионер ще получи в рамките на 16 години.

В това число обаче не влизат всички останали тоалети, които президентшата носи на по-непретенциозни събития. Останалите две дами, които се грижат за обновяването на гардероба й, са Илиана Алипиева и Ина Асса.

Алипиева е собственичка на няколко бутика, които са лицензирани да внасят на българския пазар колекциите на световни модни къщи. Магазините й са разположени на метри от сградата на президентството и първата дама често е била засичана да влиза в тях.

В ежедневието си Радева носи предимно дрехи на родната марка „Кредо“, дело на младата дизайнерка Ина Асса. Цените в нейния бутик варират между 100 и 300 лв. за рокля. А Деси дори уважи откриването на най-новия й магазин лично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар