Шок: Деси Добрева сама си бие шамари, не спи по цели нощи! (още разкрития)

Шок: Деси Добрева сама си бие шамари, не спи по цели нощи! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Деси Добрева не може да спи по цели нощи, бие си шамари!

Русокосата варненка будува по цели нощи, защото страда от прекален перфекционизъм, разказа самата тя в тв интервю.

Деси Добрева

Деси Добрева си бие шамари, недоволна от себе си

Дойде ли време за сън, Деси Добрева започвала да мисли как е минал денят й и вечно намирала нещо, което не е успяла да свърши, както трябва.

Вместо да приеме, че не може винаги да бъде на ниво, тя започвала да се тормози, да се самообвинява, а често сама си удряла шамари за наказание.

В резултат вечно ходела недоспала. Това обаче не личи във външния й вид. Напук на безсънието бившата певица на Слави Трифонов, която наближава 40 години, продължава да е свежа и усмихната, както в най-ранната си младост, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че от десет години насам Деси Добрева се е запалила и по различни духовни практики. Тя се занимава всекидневно с йога и медитация.

И следва философията на духовния водач Шри Шри Рави Шанкар, който 3 пъти е номиниран за Нобелова награда за мир. „Форбс“ пък го обяви за една от най-влиятелните личности в Индия.

Певицата добре познава методите му, които следва в живота си, и дори преди няколко години изкарала негов курс в Германия.

По време на ашрама в планината Шварцвалд тя спала на земята, мълчала, за да потисне егото си, и дори я накарали да измие чиниите на всички. Благодарение на него успяла да преодолее и стреса покрай развода си преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар