Ивайло Захариев призна: Да, разделени сме с жена ми! (още подробности)

Ивайло Захариев призна: Да, разделени сме с жена ми! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивайло Захариев призна раздялата със съпругата си Миряна!

Звездата на хитовата кримка „Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе ролята на бизнесмена Калоян в новия български сериал „Пътят на честта” по Нова телевизия, официално призна, че вече е разведен.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев и Миряна не са заедно от година

„Да, не съм със съпругата си. Не смятам да изпадам в подробности, защото това вълнува само нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважавам”, отсече пред вестник „Уикенд” красавецът.

Ивайло Захариев се разделил с половинката си Миряна преди година. След няколко опита да затоплят отношенията си, едва сега актьорът осъзнал, че няма да се получи. И е свалил брачната си халка.

Захариев слагал пръстена единствено по време на снимките на сериала. В „Пътят на честта” той е в ролята на бизнесмена Калоян. Който е семеен мъж, изоставен от жена си с двете им деца и също пред развод.

7 години след сватбата си, актьорът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, сложиха край на брака си, но упорито отказват да коментират каква е причината.

Ивайло Захариев се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят съпругата му Миряна и децата. Захариев продължавал да е все така всеотдаен родител. Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина.

Вечер, ако нямал ангажименти, ги връщал обратно вкъщи и седял при тях докато Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията бившата му половинка се труди като пиар и мениджър на новините.

Според запознати с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, именно тя била главата на семейството им от самото му начало. Миряна командорела в дома им. А Ивайло кротко се оставял да е мъж под чехъл. Най-вероятно и тя е напъдила от дома им добродушния Ивайло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар