Честито: Щерката на Брендо готви сватба! (още подробности)

Честито: Щерката на Брендо готви сватба! (още подробности)
Гласувайте за статията

Щерката на Брендо стяга сватба, влюбена е до уши!

Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо надяна годежен пръстен. Александра Банева се похвали, че е казала „Да“ със снимка, отбелязана от любимия гръцки остров на звездите Миконос.

Брендо

Щерката на Брендо влюбена, готви сватба

„Да си имаш някого, с когото да прекараш вечността“, написа Алекс като добави икона на пръстен. Тя за първи път показва тайнствения си избраник в социалните мрежи и изненада някои от приятелите си с новината.

Други, които са наясно с любовта на 25-годишната млада дама с мистериозния младеж, приеха със задоволство решението на двойката. „Сладури“, „Бебета“, заваляха радостни възгласи.

Александра със сигурност е добра партия! Още като непълнолетна охолният й живот беше подсигурен с десетки милиони левове в банкови сметки, благодарение на баща й.

Щастието не е съвсем пълно, защото от няколко години, по искане на КОНПИ, са запорирани десетки от семейните сметки с авоари за 22 млн лева.

Именно благодарение на имущественото благополучие Алекс и по-малката й сестра Лара успяха да получат престижно образование в Лондон. Алес като завършиха Алекс се пробва като моделк зад Океана, а после се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии.

За разлика от нея, на малката й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да забрави ужаса и граби от живота с пълни шепи.

Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел, с когото обикалят романтични кътчета като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе.

Очаква се за бъдещата сватба на сестра й издирвачите на татко им да следят изкъсо дали той няма да се появи на събитието. Не е изключено агенти на службите да се слеят с тълпата, за да дебнат Брендо, пише вестник „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Честито: Щерката на Брендо готви сватба! (още подробности)”

  1. Александра Банева

    Ное. 11. 2019

    Не готвя никаква сватба успокойте се малко. Не съм модел и не съм на 25. Проверете си фактите и източниците. Всичко което пишете е смешно при положение, че това дори не съм аз на снимката.

Добавете коментар