Бобо шашна със самочувствие: Фука се, че е известен! (още подробности)

Бобо шашна със самочувствие: Фука се, че е известен! (още подробности)
Гласувайте за статията

Рапърът Бобо втрещи с огромното си самочувствие!

Рапърът Бобо демонстрира шеметно високо самочувствие. Хитовият изпълнител се похвали, че още от малък знаел, че ще бъде известен. Напоследък, освен като певец, Бобо се изявява и като актьор.

Бобо

Бобо винаги е мечтал да стане популярен

„Винаги съм знаел, че някога ще стана известен, въпреки че не ми е било мечта. Когато се изявяваш пред публиката и вярваш в качествата си, това е просто неминуемо.

Славата не ми е повлияла по никакъв начин, освен че от време на време съм искал да се скрия”, казва рапърът, цитиран от вестник „България днес”. И допълва, че популярността неведнъж му е дотежавала.

„Понякога не ми е било приятно да ме разпознават”, завършва признанията си той.

Припомняме, че преди няколко години се разчу, че не е една, не две, а по цели три мадами правят компания на рапъра Бобо всяка вечер. Изпълнителят на „Дим да ме няма“ бройкал мацки като за световно.

Макар че тогаваимаше сериозна приятелка, рапърът с българо-гвинейски произход не пропускаше случай да забърше някоя нова мадама. Още повече, че официалната му половинка му бе дала и зелена светлина за това.

Причината за изненадващата либералност у гаджето на певеца е огромният му инструмент. Приятелката му, която също е полу-гвинейка трудно издържала на темпото на свръхактивния в леглото певец.

Изтощена от непрекъснатите му сексуални нападки, девойката дала на възлюбения си зелена светлина. От която той усърдно се възползвал и не пропуска да забие по три-четири мацки на вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар