Не е за вярване: Папи Ханс обсебен от жена! (още разкрития)

Не е за вярване: Папи Ханс обсебен от жена! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Папи Ханс е като обсебен от португалката Рита!

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, още не може да забрави португалката Рита Патрочинио. Която плени сърцето му през лятото на 2018 година. Тогава двамата изкараха бурен романс, но после тя замина за родната си страна и разстоянието ги раздели.

Папи Ханс

Папи Ханс е обсебен от любовта си към Рита

Писателят и певец обаче запази топлите си чувства към хубавицата и наскоро пътува до Лисабон, за да я види. Коцето и Рита имали няколко незабравими дни в португалската столица и даже съчетали приятното с полезното, пише вестник „Уикенд“.

Изпълнителят на „Кекс” заснел кадри, които възнамерява да включи във видеоклипа към най-новата си песен. Той предложил на Патрочинио също да участва и тя с охота се съгласила.

Напоследък творчеството на Трендафилов се върти около чаровната чужденка. Говори се, че песента му „Твой съм” също е посветена на нея. Това е и единственото парче на риалити звездата от „ВИП Брадър”, което носи любовно послание.

Запознати издават, че Папи Ханс е планирал да доведе португалката в България. Той бил твърдо решен да си дадат още един шанс, без значение дали ще излезе нещо сериозно от това. Дори купил самолетни билети до София за Рита и се зарекъл да я чака на летището.

Тя пък се съгласила да дойде, но само за две седмици. Константин срещнал Патрочинио на морето преди година и половина, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им отношения приключили.

Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Изпълнителят на „Кекс” обаче продължавал да мисли за нея. Той не крие, че е изживял шеметна любов, която е оставила следи в съзнанието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар