Сестра Чокова се разведе с мъжа си в реалния живот! (още разкрития)

Сестра Чокова се разведе с мъжа си в реалния живот! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Сестра Чокова се разведе с мъжа си в реалния живот!

Актрисата Елена Карабойчева, която играе ролята на чаровната сестра Чокова в „Откраднат живот“, се разведе след 20-годишен семеен живот. Двамата се разделили още преди 4 години, но Елена призна чак сега пред столичен вестник.

сестра Чокова

Сестра Чокова и мъжът й разведени от няколко години, крили досега

„Не се справихме… Не се грижехме достатъчно за отношенията си, изгубихме се. Децата ни много тежко го преживяха. Сега виждат често татко си, той е прекрасен баща“, доверява брюнетката.

Тя също е запазила нормални отбошения с бившия си съпруг. Не иска да разкрива дали в живота й има нов мъж, но по всичко личи, че е щастлива. Такава я правят и трите й деца. Голямата й дъщеря е на 24 години и учи стайлинг на модата в Рим.

Малката е на 22 и следва международни икономически отношения в УНСС. Деветгодишният й син пък е в трети клас, интересува се много от компютърни игри, иска да създава такива, също и от роботика.

И трите й деца се раждат в края на осмия и началото на деветия месец като тежат по 2300 грама. А тя излиза от болницата с килограмите от преди бременността. През ноември стана на 45 и може да мине за сестра на дъщерите си.

Поддържа перфектна форма, макар да не спортува постоянно. Хапва по-малко и избягва тестените храни. Но и не спира да работи. С пълна пара снима „Откраднат живот“, а с кино започва да се занимава съвсем случайно.

Нейна приятелка има рекламна агенция и преди седем години й предлага да се снима в реклама на прах за пране. След това се изявява в малки роли в „Столичани в повече“, „Под прикритие“, „Връзки“ и в предаването „Истински истории“.

Като млада неведнъж я канили за модел, но момичетата й били малки и отказвала. В детските си години минала през художествена гимнастика и народни танци. Откакто се снима в „Откраднат живот“, живее в София, но често се прибира в родния Пазарджик, при родителите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар