Почитателка съди Мадона: Закъснявала за концертите си!

Почитателка съди Мадона: Закъснявала за концертите си!
Гласувайте за статията

Фенка съди Мадона, че не била точна за концертите си

Почитателка завежда дело срещу Мадона, че закъснявала за концертите си.

Мадона

Фенка съди Мадона, сн. Фейсбук

Жалбоподателката Нейт Холандър твърди, че певицата не е била точна по време на турнето си Madame X. И неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно от първоначално обявеното време.

Холандър съди изпълнителката и организаторите на събитието за повтарящи се забавяния на нейните концерти, предава вестник Монитор.

Според сайта TMZ, който е получил копие от съдебното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024, 95 долара.

За три билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, след като времето на концерта се е променило от 20:30 до 22:30.

Холандър настоява, че забавянето на концертните графици е “нелепо”. И че трите билета вече са много по-малко ценни поради неочакваното забавяне.

Съобщава се, че фенката е обединил в общ иск и други ядосани от закъсненията на поп-звездата. Броят им вече е достигнал 500 души.

Почитатели на Мадона обаче са убедени, че това е пълна глупост и съдът няма да уважи искането на недоволните. Все пак е присъщо и на други звезди от този ранг да закъсняват за изявите си, колкото и неприятно да е това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар