Обрат в отношенията на Мария Илиева и Диона! (виж тук)

Обрат в отношенията на Мария Илиева и Диона! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Илиева и Диона заровиха томахавките, сдобрили се!

Край на враждата между Мария Илиева и Диона. Двете певици яко се хванаха за косите преди време покрай музикалния формат „Маскираният певец”.

Мария Илиева

Мария Илиева и Диона се сдобриха, заровиха томахавките

Преди седмици Илиева намекна, че Диона не може да пее. В едно от последните издания на риалити шоуто обаче, рапърката присъства като гост на предаването и дори си пусна клипче в мрежата, пише вестник „България днес”.

„Мария Илиева ми прати целувки”, хвали се Диона по този повод. Дали двете са скрепили отношенията, или това е поредният фалш, предстои да разберем.

Припомняме, че Мария Илиева не е единствената, обидила публично рапърката Диона. Навремето, когато участваше във Вип Брадър, тя отнесе доста критики от половинката на Гала. Тогава Стефан Николов не беше хич ласкав към нея.

Спомняте си как той жестоко отряза крилата на Диона, чувайки за мечтите й да успее и да бъде известна. Дори я посъветва да си намери нормална и читава работа, защото така или иначе „звезда“ няма да стане.

Рапърката много се ядоса на думите му и се зарече, че напук на него ще успее и някой ден той ще съжалява за казаното. Тепърва ще видим кой от двамата ще се окаже прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар