Бомба: Шеф Манчев не иска и да чува за Цветомила! (ето коя е причината)

0

Шеф Манчев се изнесе на квартира, не иска и да чува за Цветомила!

Кулинарят шеф Манчев, който върти на малкия си пръст ресторантьорите в „Кошмари в кухнята“, преживя истински кошмар в живота. В рамките само на три месеца се разведе с жена си, роди му се син от любовницата и скоропостижно се раздели и с нея.

шеф Манчев
Шеф Манчев не може да прости прегрешението на Цветомила

Покрай всички тези събития шеф Манчев се е изнесъл в ергенска квартира, научи ПИК. И е принуден да плаща наем, въпреки че притежава апартамент за чудо и приказ, с който преди време дори получи награда за интериор.

На 21 юли топготвачът с гордост съобщи, че вече е баща на три деца. Със син, Александър, го дари новата му приятелка Цветомила. На следващия ден шеф Манчев пък получи официално развод от майката на другите си деца Виктория и Христо – Марина.

Плановете на симпатичния очилатко за спокоен живот и семейна идилия с Цвети обаче се провалиха с гръм и трясък. Три месеца след раждането на Манчев-джуниър родителите му живеят разделени.

Мълви се, че вината за това влюбените гълъбчета да си обърнат гръб била на Цветомила. Засега остава мистерия как точно мениджърката в голям хипермаркет е „сгазила лука“.

Провинението й обаче било сериозно и шеф Манчев не искал и да чува за сдобряване и прошка. Въпреки че остава от два стола на земята, кулинарят, без да се замисля, взел решение, че не иска да продължи напред с майката на втория си син.

В обкръжението му сега се чудели дали водещият на „Черешката на тортата“ няма да направи опит да се върне при жена си Марина и да измоли прошка. Но такава опция пред Манчев изобщо не била на дневен ред.

Готвачът бил толкова разочарован, че не искал и да чува за жени. Затова си наел квартира далеч и от двете си доскорошни половинки, разправят приятелки на бившата му съпруга Марина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.