Мариана Попова изригна след слуховете за Плачков и София Маринкова! (виж тук)

Мариана Попова изригна след слуховете за Плачков и София Маринкова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Попова бясна от спекулациите по адрес на нея и половинката й Веселин Плачков!

Певицата Мариана Попова проговори относно спекулациите, че е в люта вражда с актрисата София Маринкова. Която е екранна изгора на Веселин Плачков в сериала „Пътят на честта“.

Мариана Попова

Мариана Попова и Плачков са бесни от лъжите по техен адрес

Изпълнителката тушира слуховете за „грозните сцени на ревност“. Които уж правила на снимачната площадка на поредицата, заради еротичните сцени на героите Киро Християнина и Жаклин Станкова.

„Избихме се и ни е хубаво! Колко е важно да сме човеци! Бъдете!“, написа Мариана Попова към кадър, на който позира с годеника си, Маринкова и нейният любим Драго Симеонов.

По всичко личи, че двете двойки са в добри отношения и подминават фалшивите новини с наздравици.

Преди дни самият Веселин Плачков също коментира клюките в социалните мрежи. И по-точно именно тази клюка за ревността от колежката си:

„Жълта пумия, тъпи клишета и неадекватни и бездарни хора ! Достойнство, чест, морални устои са думи непознати за вас! А естетика в изкуството е нещо, което дори не можете да дешифрирате в плиткоумните си мозъци.

Лъжите и ПР-а на гърба ни показва нищожно малките ви стремежи и уплашени душички. Не ви е срам …“, написа актьорът с поразяващо сини очи.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар