Ексклузивно: Принц Хари и Меган Маркъл работят за бебе №2! (виж тук)

Ексклузивно: Принц Хари и Меган Маркъл работят за бебе №2! (виж тук)
Гласувайте за статията

Готови ли са за второ дете принц Хари и Меган Маркъл?!

Макар и че след раждането на Арчи принц Хари заяви, че иска само едно дете, вече мнението му може да се е променило. Тази седмица Хари и Меган Маркъл се срещнаха със семейства, в които един от родителите е военнослужещ. Това им позволи да разговарят и с други млади семейства.

Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари готови за второ дете

Сред присъстващите беше и жена на име Сузи Стрингфелол, която сподели с медиите какъв е бил разговорът й с принц Хари.

Според нея той се интересувал какъв е животът с две деца и как се справят те, след като едно от децата им е било около възрастта на Арчи.

“Опитахме се да го убедим да помисли за второ дете”, казва Сузи. Принц Хари говорил и на темата за предизвикателствата на един родител отскоро. И колко трудна задача е това, особено ако работата на един от родителите изисква той да пътува често.

Като бивш военен осъзнавал колко време отсъстват членовете на армията. А сега заради задълженията си към двореца също му се налага да пътува често.

Според последните сведения от кралския двор, обаче, Хари и Меган Маркъл се готвят да си вземат кратка почивка за около седмица отвъд океана. Ще посетят майката на Меган в САЩ и ще вземат Арчи със себе си.

Източник: missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар