Зрители скочиха бесни срещу Красимира във Фермата! (виж тук)

0

Красимира от Фермата се оказа отхвърлена от зрителите!

Тежък емоционален трус удари една от участничките във Фермата и трогна останалите състезатели в шоуто. Потоци от сълзи и интимни признания предизвикаха масов катарзис в шоуто.

Фермата
Зрители скочиха срещу Красимира във Фермата

Кутията на Пандора отвори Красимира, която се чувства потисната във връзката си, пък и стана невероятно близка с Митко.

Зеленооката красавица от години е издържана от партньора си, но е недоволна от ролята си на майка и домакиня. Сега обаче тя е готова да зареже бащата на малкия си син и напълно да промени живота си.

Решението й обаче разгневи зрителите. „Тая не осъзнава ли какъв ефект имат нейните действия и думи отвън за семейството й?! Уж семейна, пък се натиска с друг пред очите на цяла България, щото, видиш ли, била нещастна. Минута мълчание за голямата мъченица”, пише Айше Бозева.

„Нямам думи как се изложи. Красимира пред цяла България!!!”, коментира Йордан Данков.

„Живях на сухо и спокойно, обгрижена и защитена, замитах проблемите си под килима и криех истинските си чувства. Но животът е един и никога не е късно да го вземеш в ръце. Искам да съм щастлива, да греша, да падам, да ставам, да рискувам, а най-вече да усещам. Детето ми заслужава щастлива майка.

Ако сега скоча и си счупя главата поне ще знам, че съм пробвала“, обърна се Красимира към близките си и в частност към бащата на сина си навръх 31-ия си рожден ден.

„Знам, че много хора ще ги заболи, а не го заслужават. Разберете ме и ми простете, просто веднъж помислих и за себе си“, допълни тя, ридаейки безутешно. Искреното й признание, направено и пред всички участници във „Фермата“, предизвика бурни реакции.

Повечето състезатели не успяха да скрият емоциите си. Съпричастни, жените се разплакаха и поздравиха Красимира за смелостта да каже истината за семейния си живот. Мъжете, от своя страна, разкриха сърцата си.

„От страх и егоизъм съм наранил много жени, които са били готови на всичко за мен. Причинил съм толкова болка и на другите, и на себе си“, сподели с навлажнени очи автомонтьорът Краси, който се слави като сваляч №1 в шоуто.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.