Преслава показа как извайва тялото си във фитнеса! (още подробности)

Преслава показа как извайва тялото си във фитнеса! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава показа как извайва тяло във фитнеса!

Любимката на Пайнер Преслава разкри пред почитателите си как протичат тренировките й във фитнеса. Фолк звездата пусна видео в онлайн канала си. Като показа упражненията, на които залага, за да бъде във форма.

Преслава

Преслава показа как тренира във фитнеса

Почитателите на хитовата певица не скриха възхищението си от усърдието, което демонстрира и я обсипаха с много комплименти и суперлативи както за перфектното й тяло, така и за красотата й.

„Изглеждате невероятно както винаги. Поздравления за перфектното ви тяло. Вие сте една съвършена жена просто. Нямам думи с които да опиша колко много се възхищавам и на таланта ви, и на красотата която притежавате“ – пише фен на изпълнителката.

Друг пък е категоричен: „Изглеждаш умопомрачително.Тази топ форма, която поддържаш, че гена си е ген, но само ти си знаеш какво ти коства всъщност. Браво, мамче. Просто къртиш.

Истинска наслада за ушите е музиката ти, а ти самата си наслада и за очите. Огромно БРАВО имаш от мен, мила моя“…

Няма как Преслава да не е останала поласкана от тези комплименти. Още повече като знаем, че в началото на кариерата си тя беше меко казано пищна мадама. Но въпреки това имаше своето излъчване и хората я обичаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар