Ти да видиш: 86-годишният Ицко Финци иска още едно бебе!

Ти да видиш: 86-годишният Ицко Финци иска още едно бебе!
Гласувайте за статията

86-годишният Ицко Финци готов за още едно бебе

Ицко Финци и 45 години по-младата му съпруга работят за втори наследник. Цигуларят и сценаристът и режисьор Лиза Боева не са се отказали от още деца.

Ицко Финци

Ицко Финци иска още едно бебе

Напук на хорското мнение и общоприетите правила, двамата са много влюбени и искат да имат още едно бебе.

Кога започва любовта между Лиза, която е от българо-руско семейство и Ицко Финци, който е от германско-еврейски произход, само те двамата знаят.

Преди години Лиза Боева заживяла в дома на големия актьор, за да се спаси от атаките и досаждането на предишния си съпруг.

Творческата връзка между двамата започва през далечната 2004 година, когато Боева снима първия си филм-късометражната комедия „Боси”. Следват още няколко филма.

Въпреки голямата разлика в годините, двамата имат еднакви естетически вкусове, както и общи идеи за изкуството, особено към киното.

Ицко Финци има и по-голям син от предишната си връзка-Самуел, който е с 51 години по-голям от сестричката си и живее в Германия.

„Ицко Финци е много, много щастлив с младата си прекрасна жена Лиза. Детенцето им вече не е бебе, Матилда май е на 4 години.

Радвам им се. Двамата се обожават”, споделя отношението си към любовта между цигуларя и младата му любима режисьорът Георги Стоев–Джек пред вестник „България днес”.

И допълва, че неведнъж са го питали дали наистина малката Матилда Финци е плод на любовта между двамата. „Е, чие да е? Плюс това, аз не съм им светил на тези хора“, отговаря големият сценарист и режисьор.

„Но знаете ли, мога да кажа това, което знам със сигурност. В кръчмата „Сам дойдох” преди време Ицко свири на акордеон и цигулка, пя и танцува, – абе беше весел купон. Тогава отстрани го наблюдаваше жена му Лиза.

Как го гледаше само тази жена! С огромна любов и очарование, обожава го! И той нея така. Ако знаете как си говорят, как се държат един с друг. Ами това е любов. И второ, и трето дете да си правят, че какво може човек повече да иска?”, добавя с възторг кинодеецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар