Върна се към живота: Алекс Сърчаджиева започна усилени тренировки! (виж тук)

Върна се към живота: Алекс Сърчаджиева започна усилени тренировки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева започна да тренира усилено, върна се към живота!

Алекс Сърчаджиева демонстрира топ форма. Красавицата си пусна снимки от спортна зала, където тренира канго джъмпс. И не пропусна да сподели резултатите от хобито си.

Алекс Сърчаджиева

Чаровната Алекс Сърчаджиева се върна към живота и дори започна усилени тренировки в залата

Няма съмнение, че чаровната актриса изглежда по-добре от всякога. След загубата на любимия й Иван Ласкин, тя положи огромни усилия, за да се съвземе и да продължи напред.

Преди ден Алекс се похвали и с новите начинания, които е започнала, а едно от тях е именно активния спорт, пише вестник „България днес”.

Заедно с приятелки Алекс Сърчаджиева се щракна в спортен костюм, докато тренира канго джъмпс. През последните години този вид тренировки са изключително популярни, като натоварват основно краката.

За целта се използват обувки с тежести и трябва да признаем, че вталения екип отива на Алекс. Близките и приятелите й са много доволни от промяната в нея и буквалното й „връщане към живота“.

Знаем, че Александра прие много тежко загубата на любимия си Иван Ласкин, покрай чието заболяване едва не рухна. За щастие актрисата и водеща има много приятели, които й подадоха ръка в трудния момент. И й помогнаха да излезе от дупката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар