Милко Калайджиев отсече: Няма да ходя при Слави Трифонов! (виж тук)

Милко Калайджиев отсече: Няма да ходя при Слави Трифонов! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев отрече да влиза в партията на Слави Трифонов!

Милко Калайджиев няма да става част от партията на Слави Трифонов. Това призна самият той, след като преди повече от седмица тръгна слух, че мустакът на републиката става част от екипа на Дългия.

Милко Калайджиев

Милко Калайджиев обръща гръб на мераците си за политика

Мълвата плъзна след гостуване на Милко в шоуто на сценаристите. Наред с шегите и майтапите, той заяви, че ще се впусне в политиката отново, само ако го поканят да стане областен координатор на „Няма такава държава” в Хасково.

„Не говорех сериозно и нямам планове със Слави да градим заедно политическа кариера. Цялото предаване беше шеги и закачки, и реших и аз да се пошегувам. Но думите ми веднага бяха раздухани и историята завъртяна”, оплака се Милко Калайджиев.

Фолк певецът признава, че донякъде е щастлив, че не е избран за кмет на Свиленград. И споделя, че би му било много трудно да съчетава музикалните си ангажименти с политическата кариера, пише вестник „България днес“.

„Не съжалявам, че не бях избран. Дори обратното. Още в понеделник бях забравил за изборите и нещата си тръгнаха по нормалния ред”, казва още Милко.

Той е категоричен, че повече няма да се кандидатира за градоначалник. И сега се чудел, но взел решение да опита, въпреки възраженията на съпругата си.

„Интересувам се от всичко, широкоспектърен човек съм. За тези почти 30 години демокрация съм видял какво ли не. Кое може да ме изненада? Не съм се интересувал каква е кметската заплата.

Не съм богат човек, но имам богата душа и богато сърце. Не ме блазнят някакви фантасмагории. Това, което имам, съм го постигнал сам с моята съпруга и не е малко”, откровен е Милко Калайджиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар