Анелия най-сетне си призна: Искам да се омъжа и да имам второ дете! (виж тук)

0

Анелия призна, че иска сватба и ново бебе!

Хубавата Анелия не крие, че мечтае да създаде отново семейство. Певицата сподели любопитен пост в профила си в социалната мрежа. В който пише какво се очаква да й се случи през следващата 2020-та година. А именно – сватба, нова къща и бебе.

Анелия
Хубавата Анелия иска да се омъжи и да роди отново

„Изглежда се надява да й се случи, дано“, коментират феновете. Нищо чудно през 2020 година наистина да станем свидетели на нова сватба в поп фолка. Още повече, че напоследък Анелия се старае изключително да поддържа перфектната си форма.

Тя е нон-стоп във фитнеса, което най-вероятно се дължи на наличието на нов мъж до нея. Тя обаче държи гаджетата си далеч от медиите, така че надали ще го покаже публично.

Но при всички положения е ясно, че мъжът, който ще й направи дете, трябва да отговаря на две условия – да е млад и да е богат. Много богат! Каквито са били всичките й предишни гаджета.

Тя дълго време беше обвързана с министерския син Калоян Арсенов, както и с богаташкия наследник Мартин Данона. И двамата не спираха да я глезят, но така и не я заведоха пред олтара, нито пък се престрашиха да й направят бебе.

Тя вече има един брак зад гърба си, с Коко Динев, от когото има и дъщеря Ивон. Към днешна дата двавата са в добри отношения, но нищо повече.

Източник: hotarena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.