Шамар за Мария Илиева: Бащата на сина й се сдоби с второ дете! (още разкрития)

Шамар за Мария Илиева: Бащата на сина й се сдоби с второ дете! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Бившият на Мария Илиева стана татко за втори път, роди му се момиченце!

На бърза ръка младото лъвче на Мария Илиева си спретна ново семейство. След сватбата си с Владислава Георги Михайлов стана отново татко.

Мария Илиева

Мария Илиева получи шамар от Георги Михайлов, той има ново бебе

Сега общия му син с Мария Илиева – Александър, който е на почти 2 годинки, вече е батко. Доведената сестра на момченцето се казва Йоанна, ражда се в края на октомври и поне за момента не се е срещала с по-голямото си братче.

Този път Георги няма притеснения да споделя радостните мигове от изписването на новороденото. Преди общи снимки с Мария и синът им липсваха. А според запознати звездата е забранила такива публикации, пише вестник „България Днес”.

Припомняме, че връзката на певицата и младото й гадже беше в сянка почти през цялото време. Двамата избягваха да се показват заедно пред обществото като публикуваха едва няколко снимки. Разбира се, все трябваше да се види от кого Мария Илиева е заченала.

Слухове твърдят, че самата изпълнителка не е имала сериозни намерения към младото лъвче и го е ползвала просто като донор на сперма. Тя е искала мъж, от когото да роди, като единственото важно за нея е детето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар