Д-р Енчев разкри какви са отношенията му с Теди Велинова! (виж тук)

Д-р Енчев разкри какви са отношенията му с Теди Велинова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Д-р Енчев разкри, че двамата с Теди Велинова не са в лоши отношения и се разбират добре!

Всеизвестният естет д-р Енчев призна в телевизионно интервю, че двамата с бившата му Теди Велинова поделят грижите си за децата. Двамата се справяли много добре след раздялата си, макар че в отношенията им се наблюдавала известна нервност.

д-р Енчев

Д-р Енчев заяви, че с Теди Велинова комуникират нормално

Те обаче били обединени от идеята, че децата им не бива да я усещат. И трябва да чувстват любов и от двамата си родители.

Припомняме, че д-р Енчев остави къщата в София на майката на двете си деца, където тя продължава да живее и отскоро започна да се пробва като инфлуенсър.

Един от най-известните пластични хирурзи обяви, че големите устни и огромните устни вече не са на мода, като се търси естествения вид и натуралната красота.

Припомняме, че Ангел Енчев и Теди Велинова оповестиха раздялата си преди няколко месеца. Това беше голям шок за светските среди у нас, защото никой не очакваше такъв обрат в отношенията им.

Години наред двамата бяха пример за сплотено семейство като дори се обличаха в едни и същи дрехи. Според бившите партньори обаче не става дума за изневяра, а просто за несходство в характерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Д-р Енчев разкри какви са отношенията му с Теди Велинова! (виж тук)”

  1. Нещо нещо

    Ное. 13. 2019

    Като гледам сегашната му прическа ( тук снимката е стара), започвам да вярвам, че е вероятно да е на левия бряг.

Добавете коментар