Зрителите в шок: Лесбо секс във Фермата! (още подробности)

Зрителите в шок: Лесбо секс във Фермата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лесбо предложения и секс във Фермата втрещиха зрителите!

Неприлично лесбо предложение рязко вдигна градусите в риалитито Фермата, където в последните дни всички умират от студ заради лошото време.

Фермата

Неприлични предложения за лесбо секс във Фермата хвърлиха в ступор зрителите

Две от участничките – Елизабет и Силвия, предложиха секс на футболистката Велислава, убедени, че ще я заинтригуват. Самата тя с удоволствие прие горещата им оферта.

През тази седмица във Фермата Вили има право да избере срещу кого да се бие на дуел, а Елизабет се опитва да я умилостиви и да избегне сблъсъка с нея с цената на всичко.

След като разпали фантазиите на футболиската с разкази за интимностите си с жени, Бети предприе директна атака към „вратата“. „Навита съм да спя с теб. Ако това искаш, за да не ме викнеш на дуел“, заяви тя.

Превъзбудена от разговора, Силвия също реши да подкупи Вили със секс. „Ще се раздам, ще те пратя в небето!“, щедро обеща тя.

Двете с Елизабет се разбраха имунитетът да отиде при онази от тях, която се справи най-добре в леглото на Вили. За финал любовчийките обявиха, че отиват да се изкъпят и обръснат, за да не боцкат на избраницата си.

Как ще се развият нещата между дамите, тепърва предстои да разберем.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар