Наталия Гуркова захвърли траура!(Вдовицата шашна с палава снимка)

Наталия Гуркова захвърли траура!(Вдовицата шашна с палава снимка)
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова захвърли траура

Наталия Гуркова се пусна разголена и гореща по нета. Вдовицата на диамантения бос Джордже Михалевич го забрави, само година след разстрела му.

Вдовицата вече излезе от дупката и смело се пусна по мрежата още по-гореща.

Припомняме, че съпругът на Мис България 1998 година бе разстрелян показно в Южна Африка. Таой бе разстрелян с два куршума в края на миналата година, на светофар.

Смята се, че черногорският бизнесмен, който управляваше диаманти от Африка, имаше връзка с подземния свят.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова забрави Джордже

Според сръбското издание „Сърбия Данас” богаташът имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.

Дни преди зверството Наталия Гуркова се примолила на съпруга си да бягат от Африка. В последно време тя и двете им деца по-често оставали в България, а миската не искала да се връща в Южна Африка.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова си пусна палава снимка

И година след показния разстрел на мъжа й, Наталия Гуркова дръзна да се пусне с по-провокативен тоалет.

Загърбвайки сдържаното си поведение, красавицата позира облечена само с елегантно сако, което палаво е разкопчала, пише „България днес”.

Няма съмнение, че съпругата на гръмнатия бизнесмен изглежда повече от възхитително. Наталия Гуркова поддържа фигурата си със спорт и диети.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар