Голяма радост за правнучката на Парцалев: Цвети стана булка!

Голяма радост за правнучката на Парцалев: Цвети стана булка!
Гласувайте за статията

Най-младата наследничка на великия Георги Парцалев – 22-годишната Цветелина, мина под венчилото.

Пътят до олтара 22-годишната хубавица извървя в годината, в която се навършват 30 години от смъртта на комика. Всъщност Цвети се пада правнучка на актьора и с гордост продължава да носи фамилията му и след сватбата си.

Парцалев

Наследницата на Парцалев се омъжи

Тя е прибавила фамилията на съпруга си с тиренце към своята. Двамата се ожениха този август на стилно тържество с най-близките си хора. Правнучката на Парцалев вече била в напреднала бременност и нямало за кога сватбата да се отлага. Въпреки наедрялото коремче, Цвети все пак облякла традиционна бяла рокля за повода.

Макар да не е тръгнала по пътя на комика, тя се гордее с произхода си и знае всичките му роли наизуст. В началното училище в родния си град Левски момиченцето искало да смени фамилията си, тъй като връстниците й я вземали на подбив със закачки. „Един ден, когато пораснеш, ще си горда, че си Парцалева“, успокоявали я родителите й.

В гимназията било точно обратното – всички я посрещали с възторг и разпитвали каква се пада на актьора. Макар да е родена 7 години след смъртта му, възрастните в семейството й разказвали всичко за него, пише Ретро.

Всеизвестно е, че Парцалев няма свои деца, но до края на живота си съжалява, че не е осиновил сираче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голяма радост за правнучката на Парцалев: Цвети стана булка!”

  1. Анна

    Ное. 14. 2019

    След като няма свои деца и не е осиновявал такива , как тогава има правнучка ???

Добавете коментар