Краси Джунов направи нещо нечувано във „Фермата“!

Краси Джунов направи нещо нечувано във „Фермата“!
Гласувайте за статията

Краси Джунов затвърди имиджа си на разкрепостен мъж, който обича женското внимание. Любимият на неотразимата Паулина Ванегас показа как се прави…!

Въпреки студа в пределите на риалитито „Фермата“, страстите в шоуто се нажежиха до червено, пише HotArena. Това стана с любезното съдействие на Краси Джунов.

Краси Джунов

Краси Джунов се съблече пред екзалтиралите фенки, „Фермата“ вече никога няма да е същата

Дебело навлеченият автомонтьор така се разгорещи по време на бесния купон с балканска музика на духовия оркестър Виво Монтана, че започна да сваля катовете дрехи със страстни движения пред развеселените си съфермери.

Под звуците на задължителното парче на Джо Кокър за подобни ситуации, бившият еротичен модел, който направи секс сефтето в настоящия сезон на шоуто, реши да подари на първата дуелистка Велислава стриптийз изпълнение.

Футболистката от Германия, която изпи на екс чаша твърд алкохол, беше повече от доволна от посветеното на нея преживяване. Компания й правеше посочената от нея втора дуелистка Силвия, с която се заканиха в събота да премерят сили на арената за битки по най-зрелищния начин.

Дори мъжете не отвърнаха поглед от голото кършещо се тяло на Красимир. Те са на мнение, че настроението във „Фермата“ е по-добро, откакто участниците са по-малко и всеки път дуелистите се изпращат със щур купон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар