Кулинарката Силвена Роу: Тялото ми е на 36-годишна жена! (още подробности)

Кулинарката Силвена Роу: Тялото ми е на 36-годишна жена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Готвачката Силвена Роу се похвали, че има тяло на 36-годишна жена!

Ексцентричната кулинарка Силвена Роу се хвали със здравия организъм на 36-годишна жена. Въпреки че дамата е в доста по-зряла възраст, тя успява да се поддържа във форма.

Силвена Роу

Силвена Роу се хвали с тяло на млада жена

Кулинарката все още не иска да има деца, но успява да повиши нивото на репродуктивност на хормоните в организма си. И то по най-простия начин—с храна, пише вестник „България днес”.

„Ако ядем хубава храна, ще светим и ще имаме енергия!”, казва майстор—готвачката. „Освен храната сънят също е елемент на биохакването. Трябва да се спи поне 7—8 часа. Важно е и да се спортува”, допълва още Роу.

„Веднъж в годината правя тестове и се оказва, че моята биологична възраст е 36 години”, хвали се ексцентричната дама.

Знаем, че ексцентричната Силвена Роу не е в първа младост по ЕГН, но притежава много по-борбен дух от повечето 20-годишни момичета.

И възнамерява да си остане все така млада и жизнена. Силвена се храни само със суперхрани, благодарение на които поддържа перфектно здраве и безупречен външен вид. Но за Роу е важно не само да изглежда чудесно, но и да бъде сексуално активна до края на живота си.

„Искам да изглеждам и да имам енергията на млада жена. Искам на 90 да се чувствам като на 60. Да си имам и секс, и хубава, стегната кожа. Не искам да влизам в менопауза. Искам да си я забавя възможно най-дълго. Не искам да губя желанието си за секс и секса“, сподели тя преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кулинарката Силвена Роу: Тялото ми е на 36-годишна жена! (още подробности)”

  1. УЙЧО

    Ное. 16. 2019

    АЛА ПИЧОКЪТ ТИ Е НА 65… ПРЕСЪХНАЛ!

Добавете коментар