Миро е на колене: Евгени Минчев пее „Гълъбо“! (ВИДЕО)

Миро е на колене: Евгени Минчев пее „Гълъбо“! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Евгени Минчев свали Миро от трона на „Гълъбо“. Големият хит вече се изпълнява от лорда. Видеото дори вече се върти в интернет, за ужас на Каризмата!

След като близо три години Миро и авторката на песента „Гълъбо“ Вида Пиронкова не се разбраха по финансови въпроси, парчето логично отиде при друга звезда, която пък с изпълнението си поднесе безспорната изненада.

Евгени Минчев

Евгени Минчев е новият изпълнител на големия хит  „Гълъбо“, той детронира Миро Каризмата

Евгени Минчев направи своя версия на една от най-обичаните нови български песни и не само това, но и клип в истинска кралска атмосфера. Крайният резултат е сериозен шамар за бившия изпълнител на „Гълъбо“ Миро, категорични са в социалните мрежи.

Клипът е заснет в замъка Горинг във Великобритания, принадлежал през годините на британският поет Пърси Шели, а новият аранжимент е дело на Артур Надосян. Режисьор на клипа е Люси Иларионов.

Като муза на Минчев участва лейди Колин Кембъл – един от биографите на принцеса Даяна и кралското семейство и настоящ притежател на замъка.

Припомняме, че Лейди Кембъл е гостувала на няколко пъти у нас за партита, организирани от Евгени Минчев, включително и на рождените му дни, пише show.blitz.bg.

Вижте и чуйте новото видео на „Гълъбо“, в изпълнение на лорд Евгени Минчев!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар