Нова провокация от Дара! (ВИДЕО)

Нова провокация от Дара! (ВИДЕО)
3 (60%) 1 vote

Дара стана звезда веднага след като излезе от „Х Фактор“, което говори, че е роден победител. Разбира се, за да е такава, тя трябва постоянно да бъде нестандартна и да показва на феновете си, че е различна!

Дара никога не е криела, че си пада по провокациите, ако под тях се разбира да не пести това, което мисли. В новия си музикален проект атрактивната тийнейджърка потвърждава това с пълна сила!

Дара

Дара винаги е била различна

Новата песен на звездата се казва „Еlla Ella“ и в нея преобладаващи са динамиката, закачките и смелите изказвания. Тя се появява само няколко месеца, след като предишния й хит „Darbie“ обра точките в класациите.

Песента се ражда по време на творческия лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година, където певицата получава страхотния шанс да влезе в студио с музикалните продуценти и автори Матс Корай и Крис Янг.

Крис е сред създателите на някои от най-големите хитове на световноизвестни артисти като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия. А Дара е съавтор на парчето.

„Направихме „Ella Ella“ в последния ден от Sofia Songwriting Camp“, споделя изпълнителката, която разкрива, че се е вдъхновила за парчето от хората, с които работи.

„Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога“, добави още с вълнение Дара.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар