Любовна драма във „Фермата“: Красимира разкри съкрушена най-тежкото си изпитание!

Любовна драма във „Фермата“: Красимира разкри съкрушена най-тежкото си изпитание!
Гласувайте за статията

Една от жените във „Фермата“ търпи системни унижения от мъжа си, но досега си е затваряла очите в името на семейството и детето. Домакинята Красимира Цочева, която се влюби в младия бизнесмен Митко Калайджиев по време на шоуто, от години понася изневерите на половинката си, без да каже гък, призна самата тя.

Единствено страхът от скандал я е спирал да се разрови и да извади кирливите му ризи.

Красимира Цочева

Красимира Цочева разкри съкрушителни неща

Веднъж красавицата се събудила призори и установила, че бащата на сина й го няма вкъщи. Притеснена, решила да му звънне. Вместо мъжът й обаче, от другата страна на телефона изчуруликал женски глас:

Кого търсите? – попитала непознатата.

– Търся приятеля си – отговорила Красимира.

– Кой ти е приятел?

– Собственикът на този номер ми е приятел.

– Какъв приятел ти е?

– Интимен приятел.

– Ами сега не може да говори.

Когато мъжът на Красимира се прибрал вкъщи, тя се поинтересувала какво се е случило през нощта. Вместо обяснение, получила лаконичен отговор:

„Не знам, ровиха ми в телефона“. В други случаи обяснявал, че му звъни или братовчедка, или съученичка. В един момент Краси спряла да се интересува от непознатите, с които мъжът й общува, за да не предизвика грозна разправия.

Съфермерката на Красимира Маргарита също отвори болезнената тема за изневерите в собствения си живот. Детската учителка разказа как е гледала сама детето и изцяло отменяла мъжа си в домакинството, докато той работел като управител на заведение.

В един момент открила в телефона му съобщения от жени, които не познава. „Ани, Краси, Жени… направо превъртях“, призна Маргарита.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар