Мира Добрева е потресена… Заляха я с лошотия!

Мира Добрева е потресена… Заляха я с лошотия!
Гласувайте за статията

Мира Добрева не може да повярва, че има хора, които са способни да вдигнат луд скандал за всичко, което ги е подразнило. Известната журналистка не пропусна да се оплаче пред последователите си!

Тв водещата Мира Добрева не е на себе си от бяс заради случка, която се разиграва наскоро пред погледа й.

Мира Добрева

Мира Добрева потресена от тази случка

Журналистката била заедно със своя приятелка, която всъщност косвено станала причина за невероятна вандалска проява от страна на непозната жена.

Поводът – неправилно паркиране пред обрасли порти на къща…

„Бяхме заедно онази вечер и останахме поразени от агресията на притежателката на обраслата порта. Беше жена, обрасла от злоба. Дори човек да сгреши и да не е в правото си да паркира някъде, трябва ли да го отровиш с лошотия, да го залееш с гняв? Кому не се е случвало да сгреши?

“Но като продължаваха да Го питат, Той се изправи и им каза: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея.”
Йоан 8:7“ – написа Мира Добрева.

Тя не скри възмущението си и веднага публикува онова, което мисли в социалните мрежи, където, разбира се, коментарите заваляха един след друг.

Имотът, пред който приятелката на журналистката имала „неблагоразумието“ да паркира автомобила си, въпреки странния си вид, се оказал обитаем.

От шубраците се подала гневната собственичка, която изляла цялата си негативна енергия върху двете жени. А какво се случва след това е достатъчно видно и от снимките на Мира във Фейсбук.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар